Bestellen, Klantenservice, Uppark

Bestellen

Op de homepage vind je een aantal submenu’s: Damesschoenen, Tassen, Accessoires en Sale. Als je een product wilt bestellen klik je, afhankelijk van waar je naar op zoek bent, op één van deze categorieën. Je komt dan op de overzichtspagina van de desbetreffende categorie terecht. Aan de linkerkant van de pagina verschijnt een kolom met onze merken. Klik op het merk dat jouw voorkeur heeft en alle beschikbare producten van het merk verschijnen in beeld. Daarnaast kun je zoeken op maat en soort. Klik op “Soort” of "Maat" en maak je keuze.

Ben je specifiek op zoek naar een bepaald product? Gebruik dan de zoekfunctie op de homepage. Vul de omschrijving van het product in en klik op het vergrootglas. De gevonden resultaten verschijnen in beeld.

Wil je meer informatie over het product of wil je een detail bekijken? Klik op de foto van het product en je komt terecht op de detailpagina. Voor een vergroting gebruik je de knop “Klik hier voor vergroting +”. In de rechterkolom vind je meer informatie over het product en tevens zijn de beschikbare maten te zien.

Zit je maat ertussen en wil je een bestelling plaatsen? Klik op “Voeg toe aan shoppingbag” en je ziet rechts bovenin de pagina het aantal producten in de shoppingbag en de totaalprijs verschijnen. Is je maat niet beschikbaar en wil je dit product graag hebben? Neem dan even contact met ons op en wij gaan kijken of wij iets voor je kunnen betekenen. Wil je graag andere producten zien? Klik dan op “Terug”.

Als je klaar bent met shoppen, klik je rechts bovenin de pagina op de afbeelding van het winkelmandje. Je komt terecht in de shoppingbag en gaat een viertal stappen doorlopen om het bestelproces af te ronden.

Stap 1 Shoppingbag

Er verschijnt een totaaloverzicht met de door jou gekozen producten en bijbehorende (totaal)prijzen. Controleer dit overzicht goed. Check of je de juiste maat en kleur hebt gekozen. Als je twijfelt over een bepaald product en je besluit het product niet te bestellen, klik dan op het kruisje achter het desbetreffende product en het product wordt uit het overzicht, en dus ook uit de shoppingbag, verwijderd. Is het overzicht juist? Selecteer een betaal- en verzendmethode. Mocht je gebruik maken van een kortingscode, voer deze dan in en klik op “Verzend”. De korting wordt automatisch berekend en er verschijnt een nieuw totaalbedrag. Je kunt er te allen tijde voor kiezen om de shoppingbag te verlaten en verder te shoppen door links onderin op de knop “Verder winkelen” te klikken.

Stap 2 Uw gegevens

Als je al eerder een profiel aangemaakt hebt kun je meteen inloggen. Heb je nog nooit een bestelling geplaatst? Maak dan eerst een persoonlijk profiel aan door de gevraagde gegevens in te vullen. Verschilt het afleveradres van het factuuradres? Vink dan het vakje “Ander afleveradres” aan en vul het alternatieve afleveradres in.

Stap 3 Bevestiging

Controleer de bestelling en ga akkoord met de Algemene Voorwaarden.

Stap 4 Betaling

Ga verder met de betaling. Kies je bank en klik op “Ga verder” om de iDEAL betaling af te ronden. Betaal je met creditcard? Vul de creditcard gegevens in en klik op “Betalen”. Vergeet niet de betaling af te ronden op de pagina die vervolgens verschijnt.