Retourneren / Ruilen, Klantenservice, Uppark

Retourneren / Ruilen

Nederland

Retourneren
Wanneer je niet tevreden bent met je aankoop kun je deze tot 14 dagen na ontvangst van de goederen gratis retourneren. Het enige dat je hiervoor hoeft te doen is het bijgevoegde retourformulier correct en volledig in te vullen en de bijgevoegde retoursticker over het verzendetiket te plakken. Je brengt het pakket vervolgens naar het dichtstbijzijnde postkantoor.

Geretourneerde producten worden alleen geaccepteerd indien:
1. Het product in de originele verpakking terug gestuurd wordt;
2. Het product niet gebruikt, beschadigd, gedragen of gewassen is;
3. Labels nog steeds aan het product gehecht zijn;
4. De gebruiksinstructie correct is opgevolgd.

Schoenen mogen alleen binnenshuis gepast worden. Wanneer de schoenzolen vuil zijn, kan de retourzending niet geaccepteerd worden. Eventuele gratis producten die door Uppark worden meegestuurd dienen ook retour gestuurd te worden. Producten die retour komen buiten de hierboven aangegeven periode kunnen worden teruggezonden aan de koper zonder restitutie. Alle nauwkeurig geretourneerde producten zullen worden gecrediteerd. Binnen 10 dagen zal Uppark het betaalde bedrag minus eventuele verzendkosten op het door jou opgegeven rekeningnummer terugstorten.

Retouradres:

Uppark
Antwoordnummer 6053
5902 VB Venlo

Ruilen
Indien je een product wilt omruilen voor een ander product, een andere maat of kleur, kun je dit aangeven op het bijgevoegde retourformulier. Wij zouden je willen vragen ons een mail te sturen of te bellen met de klantenservice zodat wij het product alvast voor je kunnen reserveren. De verzendkosten van de omruiling zijn voor rekening van Uppark. Indien je een product voor een tweede keer wilt ruilen wordt er een bijdrage in de verzendkosten gevraagd van € 4,95. Na ontvangst van het geretourneerde pakket ontvang je een bevestiging per e-mail. Mocht er bij de omruiling een prijsverschil ontstaan dan ontvang je een e-mail met verzoek tot bijbetaling of je ontvangt automatisch het prijsverschil binnen 10 dagen op je bankrekening. De omruiling wordt alleen geaccepteerd indien voldaan is aan de Algemene Voorwaarden zoals genoemd in Artikel 6.

België en Duitsland

Retourneren
Uiteraard kan een retourzending ook verstuurd worden vanuit alle overige landen. De verzendkosten van de retourzending zijn voor de klant. De retourzending wordt alleen geaccepteerd indien voldaan is aan de voorwaarden zoals genoemd hierboven.

Retouradres:

Uppark
Gasthuisstraat 22
5961 GB HORST
The Netherlands

Ruilen 

Uiteraard kun je ook een omruiling doen wanneer je in België of Duitsland woont. De verzendkosten van het retoursturen en versturen van het (vervangende) product zijn volledig voor de klant. Mocht er bij de omruiling een prijsverschil ontstaan dan ontvang je een e-mail met verzoek tot bijbetaling of je ontvangt automatisch het prijsverschil binnen 10 dagen op je bankrekening. De omruiling wordt alleen geaccepteerd indien voldaan is aan de voorwaarden zoals genoemd hierboven.

Retouradres:

Uppark
Gasthuisstraat 22
5961 GB HORST