Over Uppark.nl, Uppark

Over Uppark.nl

Uppark staat voor vrouwen met stijl. Voor de vrouw met een passie voor schoenen. Die hakken durft te dragen. En er dan nog beter uit ziet. Stoer, elegant maar eigenzinnig is. In is voor iets nieuws, iets anders. Zij wil schoenen dragen die niet iedereen draagt. En wil daar best een beetje meer voor betalen. Als de kwaliteit maar goed is. Maar vergeet ook de pasvorm niet. Met mooie schoenen moet natuurlijk gepronkt worden. Zo veel, zo vaak en zo lang mogelijk. Deze vrouw wil aandacht en liefde. Een persoonlijke benadering. Alsof zij een boetiek binnen stapt. Een cadeautje. Iedere keer weer. Zo moet het zijn, zo doen wij dat. Dat mag je van ons verwachten.

Eigenaren van Uppark zijn Sanne Noorman en Willem Prins, twee jonge ondernemers met een voorliefde voor schoenen. Beide hebben een “Bachelor in Fashion Business” diploma behaald aan TMO, Hogeschool voor Modemanagement. Ook hebben Sanne en Willem werkervaring opgedaan in diverse schoenenwinkels. Met Uppark hebben zij bewust gekozen voor een webshop met een duidelijke focus op damesschoenen in het midden-hoog segment. Sanne: “Iedereen heeft het druk tegenwoordig. Als je én fulltime werkt én je hebt kinderen, schiet de tijd voor jezelf er vaak bij in. Veel vrouwen kiezen daarom voor gemak en kopen graag online. Zoals ook ikzelf. Je bent niet gebonden aan winkeltijden en kruipt om negen uur ’s avonds nog even achter de computer om die ene jurk te bestellen. Is het niet goed, dan stuur je het kosteloos retour.”

Alleen op het gebied van schoenen kon Sanne ‘haar’ webshop niet vinden: “Ik hou van Scandinavische merken en Nederlands design. Schoenen die niet op elke hoek van de straat te vinden zijn. Het viel me op dat ik deze merken niet kon vinden op internet. Daarnaast vond ik veel webshops te vol en te onduidelijk. Ons doel is om een heldere webshop neer te zetten met mooie, kwalitatief goede producten. Voor de klant moet het voelen alsof zij een boetiek binnen stapt.”

Willem benadrukt dat service en persoonlijk contact voorop staan bij Uppark: “Als je als klant belt met Uppark, krijg je óf Sanne óf mij aan de telefoon. Dit zorgt voor een persoonlijke, informele sfeer. Ook vind ik het belangrijk een goed onderhoudsadvies te geven aan de klant. Daarom bieden wij ook schoenverzorging aan. Door een leren schoen op de juiste manier te verzorgen blijft de schoen langer mooi. En is dat niet wat alle vrouwen willen?”
 

In augustus 2015 heeft Uppark, naast de webshop, een fysieke schoenenwinkel geopend in het Limburgse Horst: Schoenenboetiek Uppark. Kijk op onze Facebookpagina voor meer informatie en openingstijden.